Zorg in Zijn  
homeparticuliermogelijkhedentarievenzorginstellingcontact
 
 
 

home

Wie staat er achter Zorg in Zijn

Mijn naam is Janny Scholten, geboren in 1957 en ben diegene achter Zorg in Zijn.Ik heb een liefdevolle partner en ben moeder van 4 kinderen en een trotse oma. Ik ben lang werkzaam geweest in de ambulante zorg, wat ik met veel liefde en plezier heb gedaan. 

Wie ik lange tijd in mijn leven liet zien, werd vooral gevormd door het verleden. Hoewel ik hele fijne ouders had en heb, zijn het toch de persoonlijke omstandigheden in mijn jeugd die een grote rol hebben gespeeld, waardoor kansen over het hoofd werden gezien en mijn zelfontplooiing nooit volledig tot recht is gekomen. Wat er daadwerkelijk in mij zit, is er niet uit gekomen, waardoor wie ik werkelijk ben nooit echt zichtbaar is geweest. 

In 2000 kreeg ik een burn- out! Dit heeft mij gedwongen op zoek te gaan naar mijn ware ik. Wie was ik en wat was het doel in dit leven? Dit proces verliep langs vele wegen van reguliere hulpverlening en niet altijd naar mijn tevredenheid omdat ik steeds aspecten miste en zo ging mijn zoektocht verder. In verloop van tijd kwamen mijn persoonlijke kwaliteiten, waaronder hoog gevoeligheid en intuïtief zijn, sterk naar boven.  

Bij het hernieuwde deelnemen aan het arbeidsproces bleek dat mijn hervonden kwaliteiten niet optimaal benut konden worden en er opnieuw innerlijke conflicten ontstonden. Daar kan men zich bij neerleggen, maar ik heb besloten mezelf te confronteren met de conflicten en alles wat er in mij opgesloten zat tot uiting te laten komen.  

Dit was een lange leerzame weg en ik vond dat ik er iets mee moest doen, waarna het besluit kwam voor me zelf, als therapeut, te beginnen… 

Mijn ruime ervaring met diverse mensen en de verkregen mensenkennis door mijn werk, mijn empathisch vermogen en levenservaring geven mij voldoende ondergrond om een ander individu te mogen en te kunnen helpen.  Door veel vakliteratuur betreffende ontwikkeling, spiritualiteit, psychoanalyses te lezen heb ik mij goed kunnen voorbereiden om de HBO studie psychologie en stress counseling goed af te ronden.

Als ik van een gave mag spreken, dan is mijn gave het waarnemen van onderliggende signalen van het dieper liggende probleem.  Gaande weg het gesprek begrijp ik heel snel waar de kern van het probleem ligt. 

Mijn doel: 

Jou doorgeven wat voor mij een belangrijk gegeven in mijn leven is geworden:

 “Wat is de essentie van het werkelijke zuivere ZIJN en wat houdt dit in”.

Jou ondersteunen en begeleiden naar een rijker en minder gecompliceerde levenswijze/ houding, waardoor je meer begrip voor en grip op je zelf krijgt.
   
Zorg in Zijn     Waterkant 45       8256 BE        Biddinghuizen        Tel: 0321 383255       

 

deze website wordt onderhouden door ruiter webdesign