Zorg in Zijn  
homeparticuliermogelijkhedentarievenzorginstellingcontact
 
 
 

home

Persoonlijk consult via Skype

Als je diepliggende psychosociale problemen hebt of partner/ familie/ bevriend bent met iemand die deze problemen heeft, dan is het verstandiger om naast email consult voor persoonlijk  contact via Skype te kiezen., dan werken we samen toe naar hetgeen wenselijk is. In een persoonlijk contact is er veel meer ruimte voor non-verbale communicatie en intonatie van woorden. Anderzijds praten sommigen liever dan dat men schrijft. 

Ieder traject begint met een intake gesprek waarin we samen je hulpvraag bespreken en wat je uiteindelijke doel is. Hierdoor komen de eerste stappen op gang om duidelijkheid in de knelpunten te verkrijgen en/ of los te maken. In deze fase wordt het je ook duidelijk welke mogelijkheden ik kan bieden om je te helpen. Klikt het, wat heel belangrijk is, dan besluiten we samen de weg te bewandelen waarin vaak snel duidelijk wordt hoe en hoe lang dit traject zal verlopen. 

Een counselor werkt niet volgens een standaard protocol, maar houdt in de eerste plaats rekening met jou ervaringen, gevoelens en wensen. De gesprekken zijn er dan ook op gericht om jou zoveel mogelijk stimulans te geven, zodat jij zult aangeven hoe jij de situatie waarin je verkeert, beleeft en hoe jij de toekomst ziet en waar jij wilt dat er veranderingen in zou moeten komen. Door gesprekken ( hierbij krijg je als huiswerk opdrachten opgedragen) krijg je inzicht en verheldering in jou manier van functioneren en door die inzichten veranderen je gedachten, je gedrag, maar ook je gevoelens en zal je weer grip krijgen op de situatie jezelf. 

Alles wat er tussen ons wordt gezegd valt onder het beroepsgeheim en is dus strikt vertrouwelijk. Zonder jou toestemming wordt niets met derden besproken.

Download Skype hier.
   
Zorg in Zijn     Waterkant 45       8256 BE        Biddinghuizen        Tel: 0321 383255       

 

deze website wordt onderhouden door ruiter webdesign