Zorg in Zijn  
homeparticuliermogelijkhedentarievenzorginstellingcontact
 
 
 

home

Stoppen met roken

Het behoeft geen uitleg: roken is zeer ongezond !!

Met oud en nieuw nemen veel mensen zich voor te zullen stoppen met roken en evenveel mensen zien hun poging jammerlijk mislukken.

Uit ervaring weet ik ( ik ben in 1997 definitief gestopt) dat stoppen met roken absoluut niet gemakkelijk is, maar met de goede houding en begeleiding niet onmogelijk. Ik kan je zeggen dat het slagen van stoppen met roken staat en valt hoe jij denkt en natuurlijk hoe graag je dit zelf wilt.

Stel jezelf de vraag eens: “ waarom rook ik eigenlijk?” of “vind ik dit nu echt lekker?”  Negen van de tien mensen kunnen hier niet direct inhoudelijk antwoord op geven….

Van lekker vinden is vaak geen sprake, maar je denkt het nodig te hebben…Het is een gewoonte die verslavend is geworden en jou een van een sigaret afhankelijk mens maakt.

Stel je eens voor: je bent ontzettend afhankelijk van een nietszeggend hulsje vloei papier met tabak!

Je kunt argumenten genoeg bedenken waarom je NIET zou stoppen, maar er zijn legio hele goede redenen te bedenken waarom je er voor zou moeten kiezen om WEL te  stoppen…..

 Ik kan je helpen  door te zetten en je te motiveren naar een rookvrije toekomst, wat in de eerste plaats goed is voor je gezondheid, maar ook nog eens gunstig is voor je portemonnee.
   
Zorg in Zijn     Waterkant 45       8256 BE        Biddinghuizen        Tel: 0321 383255       

 

deze website wordt onderhouden door ruiter webdesign